5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak bünyeda olmalıdır.

Kanatlar zarfında akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain hamil plakaları mevcuttur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına müsait ali kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, okul ve bütün organizasyonlarında evgin boyut ve karşıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda avlu kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Panik pas sayesinde karınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi gidiş çabucak bapnın mümkün olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane rastgele bir marifet düzlükı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak tahliye olmasını sağlayan bu gidiş birey kaybı olmaması için önemlidir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir örgüda olan bu alfabelar mühlik durumların hat göstericisidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en oranlı eder politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye akort Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page